Maioneza de cartofi

Printeaza

Maioneza de cartofi din: cartofi, ulei, zeama de lamaie, mustar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 1 ceaşcă de ulei
  • zeama de la o lămâie
  • muştar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se fierb foarte bine în apă cu sare.

După ce au fiert, cartofii puţin călduţi se fărâmă şi se adaugă puţin câte puţin uleiul, zea­ma de lămâie şi muştarul.

Se potriveşte de sare şi piper.

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu am facut niciodata maioneza de cartofi, e buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.