Mancare de macris cu carne si patrunjel

Printeaza

Mancare de macris cu carne si patrunjeldin: carne, măcriş, pastă de tomate, ceapă, făină, sare, ulei, patrunjel verde.

 

Ingrediente:

  • 500 g carne
  • 1 kg măcriş
  • 1 linguriţă pastă de tomate
  • 1 ceapă
  • 50 g făină
  • sare
  • 200 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare Mancare de macris cu carne si patrunjel:

Tai carnea bucăţele şi o prăjeşti. între timp, opăreşti măcrişul ales, apoi îl scurgi. în uleiul în care ai pră­jit carnea, pui ceapa tocată şi o înăbuşi cu puţină apă.

Când s-a înmuiat, adaugi pasta de tomate şi făina dezlegata cu apă.

Laşi să dea în câteva clocote şi adaugi măcrişul, carnea şi sarea.

Trebuie să fiarbă până scade bine şi, când este aproape gata, pre­sari pătrunjel verde tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.