Mancare de mazare cu carne de porc si marar

Printeaza

Mancare de mazare cu carne de porc si marar din: carne de porc, mazare, ceapa, usturoi, suc de rosii, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • un kg mazăre congelată
  • 2 cepe
  • 5 căţei usturoi
  • 200 ml suc de roşii
  • o legătură mărar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mancare de mazare cu carne de porc si marar: Carnea de porc se spală şi se taie cubulete. pune să fiarbă la foc mic aproximativ 15 minute.  ia din când în când spuma, şi apoi se scurge bine.

Intr-o cratiţă se încinge uleiul şi se călesc ceapa tăiată mărunt şi carnea. adaugă apă şi se lasă la fiert 30-40 de minute.

adaugă mazărea, care nu se decongelează înainte, şi se lasă la foc mic 10 minute. adaugă apoi sucul de roşii, usturoiul tăiat feliu-te, sarea şi piperul, iar după 5 minute se presară mărarul tăiat mărunt.

ia apoi de pe foc şi se poate servi.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cum să Marinezi Corect Carnea de Fazan

Cum să Marinezi Corect Carnea de Fazan pentru a Obține Frăgezime și Savoare Perfecte –  Marinarea cărnii de fazan este un pas esențial pentru a obține o textură fragedă și un gust delicios. Fazanul este o carne de vânat cu o textură unică, care necesită o atenție deosebită în pregătire. De ce Este Importantă Marinarea […]

Scoici în Sos de Unt și Vin Alb

Scoici în Sos de Unt și Vin Alb – un preparat sofisticat și savuros, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a transforma o cină obișnuită într-o experiență culinară deosebită. Această rețetă combină delicatețea scoicilor cu bogăția și aromele complexe ale sosului de unt și vin alb, creând un fel de mâncare care va impresiona cu […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.