Mancarica de fasole cu carnati
PrinteazaMancarica de fasole cu carnati din: ulei de masline, carnati, ceapa, usturoi, rosii zdrobite, busuioc, oregano, fulgi de ardei rosu, piper, fasole, spanac, sare.
- 1 lingura ulei de masline
- 2 carnati
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 cutie roșii zdrobite
- ½ lingurita busuioc uscat
- ½ linguriță oregano uscat
- fulgi de ardei rosu
- piper negru proaspăt macinat
- 450 g fasole din conserva
- 120 g spanac tocat
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Adăugați ulei de măsline și rumeniti carnatii intr-o cratita. Taiati felii si adaugati din nou in cratita. Rumeniti din nou bine, pe toate partile. Între timp, tocati ceapa și usturoiul.
Adăugați ceapa și usturoiul in cratita, gatiti cateva minute, adaugati rosii, busuioc uscat, oregano, fulgi de ardei rosu si piper proaspăt macinat. Se amestecă pentru a se combina.
Scoateti fasolea din conserva, clatiti si scurgeti bine. Adaugati in cratita, impreuna cu spanacul tocat. Se amestecă si se mai gateste 10 minute.
Pofta buna!