Anghinare cu sos de lămâie și usturoi din: anghinare, suc de lamaie, coaja de lamaie, ulei de masline extravirgin, usturoi, sare, piper. Anghinarele sunt bogate în fibre și vitamina C, în timp ce sosul de lămâie și usturoi adaugă un gust rafinat și proaspăt. Este o rețetă potrivită pentru cineva care dorește să se bucure […]
Mancarica de fasole cu carnati
PrinteazaMancarica de fasole cu carnati din: ulei de masline, carnati, ceapa, usturoi, rosii zdrobite, busuioc, oregano, fulgi de ardei rosu, piper, fasole, spanac, sare.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 2 carnati
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 cutie roșii zdrobite
- ½ lingurita busuioc uscat
- ½ linguriță oregano uscat
- fulgi de ardei rosu
- piper negru proaspăt macinat
- 450 g fasole din conserva
- 120 g spanac tocat
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Mancarica de fasole cu carnati: Adăugați ulei de măsline și rumeniti carnatii intr-o cratita. Taiati felii si adaugati din nou in cratita.
Rumeniti din nou bine, pe toate partile. Între timp, tocati ceapa și usturoiul.
Adăugați ceapa și usturoiul in cratita, gatiti cateva minute, adaugati rosii, busuioc uscat, oregano, fulgi de ardei rosu si piper proaspăt macinat. Se amestecă pentru a se combina.
Scoateti fasolea din conserva, clatiti si scurgeti bine. Adaugati in cratita, impreuna cu spanacul tocat.
amestecă si se mai gateste 10 minute.
Pofta buna!
Salată de broccoli cu nuci și brânză feta
Salată de broccoli cu nuci și brânză feta din: broccoli, nuci, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată de broccoli este o alegere excelentă pentru o masă sănătoasă și hrănitoare. Broccoli-ul adaugă o textură crocantă și o cantitate generoasă de vitamine și minerale, iar nucile și brânza feta aduc un […]