Mazare dulce cu crenvursti
PrinteazaMazare dulce cu crenvursti din: ceapa, crenvursti, mazare, cartofi, usturoi, sare, piper, boia, ulei. fara poza
- 1 ceapa
- 4-5 crenvursti de pui
- 750 g mazare
- 7 cartofi
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- boia
- ulei
Mod de preparare:
Pui mazarea la fiert in apa putin sarata, dupa care o strecori. Tai cartofii cubulete, ii pui la prajit, iar cand s-au rumenit frumos, ii scoti si ii lasi deoparte.
Pui si ceapa tocata la calit cu rondelele de crenvursti si lasi pana ce acestia se umfla.
Peste mazarea scursa pui usturoiul tocat, sare, piper si mai lasi pe foc 8 minute. Adaugi apoi cartofii si presari putina boia. Amesteci si mai lasi mancarea putin pe foc.
Pofta buna!