Medalion de porc

Printeaza

Medalion de porc cu morcov, cartofi, vin alb, coniac, castraveti murati, mustar, bulion, sare, marar, piper si ulei.

Ingrediente :

  • 400 g muşchi de porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 100 ml vin alb
  • 50 ml coniac
  • 2 castraveţi muraţi
  • 1 lingură muştar
  • 1-2 linguri bulion
  • 1-2 linguri ulei
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai  muşchiul de porc felii pe care le baţi. Le presari cu sare şi piper, le treci prin făină şi le prăjeşti în

ulei încins. Cureţi cartofii şi morcovul, tai cuburi cartofii şi fâşii morcovii şi îi pui la fiert în vase separate.Intorci feliile de carne şi pe o parte şi pe alta şi după ce s-au rumenit, adaugi vinul, apoi bulionul, castraveţii muraţi tăiaţi felii subţiri şi muştarul.

După ce sosul a dat în câteva clocote torni coniacul şi mai laşi 1-2 minute pe foc. Dai totul deoparte, scoţi carnea pe un platou şi torni câte un pic de sos peste fiecare bucată.

Pui şi legumele fierte, presari mărarul şi mâncarea este gata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Omleta cu cas – Reteta pentru diabetici

Omleta cu cas – Reteta pentru diabetici din: oua, lapte, unt, faina, cas, sare, piper.   Ingrediente 6 oua 6 linguri de lapte unt 1 lingurita faina 100 g cas sare piper   Mod de preparare Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in untul […]

Mix de legume cu usturoi si ghimbir

Mix de legume cu usturoi si ghimbir din: dovleac, apa, sos de soia, tahini, otet de orez, fulgi de ardei iute, seminte de susan, ulei, ciuperci, ardei gras, telina, ceapa, mazare, ghimbir, usturoi, carne gatita. Reteta low carb Ingrediente: 240gr dovleac copt, rupt fasii cu o furculita 30ml apa 3 linguri sos de soia 5 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.