Medalion de vita cu cartofi copti

Printeaza

Medalion de vita cu cartofi copti din: cartofi, medalion de vita, porumb, unt, ulei de masline, vin, cuisoare, foi de dafin, ceapa, ardei iute, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 4-5 medalioane de vita
  • 4 stiuleti de porumb
  • 4 lingurita unt
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 500 ml vin alb
  • 2 cuisoare
  • 2 foi de dafin
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Medalion de vita cu cartofi copti: Cu 2 – 3 ore înainte de preparare faceţi o marinată din vin, cuişoare, dafin, ardei iute tăiat mărunt, ceapă tăiată, condimente, în care puneţi medalioanele de vită la rece.

Spălaţi bine cartofii şi înfăşuraţi-i în folie de aluminiu. Puneţi-i pe grătar şi din când în când întoarceti-i, ca să se coacă pe toate părţile. Frigeţi porumbul şi păstraţi-l acoperit, la cald până în momentul servirii. Inainte de servire presăraţi-l cu sare.

Puneti medalioanele de vita pe gratar cate 3-5 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.