Medalion de vita cu cartofi copti
PrinteazaMedalion de vita cu cartofi copti din: cartofi, medalion de vita, porumb, unt, ulei de masline, vin, cuisoare, foi de dafin, ceapa, ardei iute, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 4-5 medalioane de vita
- 4 stiuleti de porumb
- 4 lingurita unt
- 2 lingurite ulei de masline
- 500 ml vin alb
- 2 cuisoare
- 2 foi de dafin
- 2 cepe
- 1 ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Medalion de vita cu cartofi copti: Cu 2 – 3 ore înainte de preparare faceţi o marinată din vin, cuişoare, dafin, ardei iute tăiat mărunt, ceapă tăiată, condimente, în care puneţi medalioanele de vită la rece.
Spălaţi bine cartofii şi înfăşuraţi-i în folie de aluminiu. Puneţi-i pe grătar şi din când în când întoarceti-i, ca să se coacă pe toate părţile. Frigeţi porumbul şi păstraţi-l acoperit, la cald până în momentul servirii. Inainte de servire presăraţi-l cu sare.
Puneti medalioanele de vita pe gratar cate 3-5 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!