Mere coapte cu scortisoara si miere

Printeaza

Mere coapte cu scortisoara si miere din: mere, miere, unt, scortisoara, fructe.

Ingrediente:

  • 8 mere
  • 120 g miere
  • 100 g unt
  • un praf scorţişoară
  • 200 g fructe uscate, pentru servit

 

Mod de preparare:

Mere coapte cu scortisoara si miere: curăţă merele de coajă, li se taie partea de deasupra şi se scoate căsuţa cu seminţe.

înţeapă cu furculiţa şi se umplu cu jumătate din cantitatea de fructe uscate, se aşază câte un cubuleţ de unt deasupra, apoi se acoperă cu părţile tăiate.

aşază într-un vas de copt. se stropesc cu miere şi se presară cu scorţişoară.

lasă la cuptor 20 de minute şi se servesc umplute cu restul de fructe uscate, după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.