Miel la tava din: carne de miel, untura, cartofi si bulion de rosii.
Miel la tava
PrinteazaIngrediente
- 1,500 kg carne de miel
- 1 lingura untura
- 5 cartofi mari
- 1/2 lingura bulion de rosii
Mod de Preparare
Miel la tava: Curatam bine carnea de miel, o taiem in 8-10 bucati si o asezam intr-o tava. Presaram sare si piper si ungem cu putina untura.
Curatam cartofii, ii taiem in patru, dam putin piper si ungem cu putina untura.
Apoi ii asezam in jurul fripturii si turnam pe deasupra o lingura si jumatate de bulion de rosii, subtiat cu putina apa calda.
Dam friptura la cuptor si, dupa ce s-a rumenit frumos, o scoatem si o servim cu salata si cu cartofi din tava.
Poftă bună!
Piftie cu Carne de Gâscă. Această rețetă delicioasă și sățioasă combină carnea fragedă de gâscă cu aromele bogate ale legumelor și condimentelor, rezultând un fel de mâncare rafinat și plin de savoare. Ideală pentru a fi servită ca aperitiv sau fel principal, piftia cu carne de gâscă va impresiona cu siguranță orice musafir. Piftia, cunoscută […]
Brânza Brocciu: Brocciu este o brânză tradițională din insula Corsica, având o istorie îndelungată ce se întinde pe mai multe secole. Este un simbol al culturii și gastronomiei corsicane și a devenit un element esențial al identității regionale. Istoria Brânzei Brocciu Prima mențiune documentară a brânzei Brocciu datează din secolul al XVI-lea, când păstorii corsicani […]