Pancakes cu legume și ton din: faina, praf de copt, oua, lapte, ceapa verde, ardei gras, dovlecel, usturoi, marar, patrunjel, sare, piper, ton. Ingrediente: 200 g faina 1 plic praf de copt 2 oua 100 ml lapte 1 legatura ceapa verde 1 ardei gras 1 dovlecel 1 catel de usturoi 1 legatura marar […]
Mini-tarte cu branza, sunca si spanac
PrinteazaMini-tarte cu branza, sunca si spanac din: aluat de foi congelat, spanac, usturoi, susan, brânză de capră, şuncă de Parma, sparanghel verde, oua, smantana, nucsoara.
Ingrediente:
- 250 g aluat de foi congelat
- 250 g spanac
- 1 căţel usturoi
- 1 lingură susan
- 100 g brânză de capră
- 50 g şuncă de Parma
- 250 g sparanghel verde
- 2 ouă
- 2 linguri smântână
- nucşoară
Mod de preparare:
Mini-tarte cu branza, sunca si spanac: opăreşte şi se toacă spanacul. înglobează usturoiul tocat şi susanul.
Cuptorul se încinge la 200° C. Se spală sparanghelul şi se decojeşte treimea inferioară. taie bucăţi de 2 cm.
întind foile de aluat, se taie cerculeţe şi se aşază în forme unse: în 12 se aşază spanac şi brânză frecată cu ouă, sare, piper, nucşoară şi smântână, iar în celelalte sparanghel şi şuncă.
Pofta buna!
Pui Tikka – Chicken tikka – usor de preparat din: iaurt, usturoi, ghimbir, ceapa, pudra de chili, coriandru, sare, piept de pui, ceapa verde, rosii, coriandru proaspat. A nu se confunda cu pui tikka masala , care este un curry care folosește bucăți de pui tikka. Pui Tikka este un preparat indian tradițional din carne […]