Miniburgeri de curcan
PrinteazaMiniburgeri de curcan din: carne de curcan, sos de menta, pesmet, ceapa, oregano, chifle, morcov, varza, frunze de salata.
- 500 g carne tocată de curcan
- 3 linguriţe sos de mentă
- 4 linguri pesmet
- 3 linguri ceapă tocată
- 1 linguriţă oregano
- 6 chifle prăjite
- 1 morcov răzuit
- 1 varză murată tocată
- frunze de salată verde pentru servit
Mod de preparare:
Combina carnea tocată, sosul de mentă, pesmetul, ceapa şi oregano. Porţionează în 6 şi modelează burgeri, cu mâinile unse cu ulei. Dă la rece 10 minute.
Frige burgerii pe grătar 4-5 minute pe fiecare parte până când se pătrund. Serveşte-i cu chifle, presărate cu morcov ras, varză şi salată verde.
Miniburgeri de curcan
Pofta buna!