Minirulada de curcan cu dovleac
PrinteazaMinirulada de curcan cu dovleac din: piept de curcan, cas, masline verzi, pesmet, oua, dovleac, seminte de mustar murate, smantana, iaurt, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel.
- 800 g piept de curcan
- 200 g cas
- 100 g masline verzi
- 100 g pesmet
- doua oua
- 600 g dovleac pentru placinta
- o lingura cu seminte de mustar murate
- 200 ml smantana
- 100 ml iaurt
- sare
- piper
- ulei de floarea soarelui
- patrunjel
Mod de preparare:
Carnea de curcan se spală, se scurge de apă, se taie felii subţiri şi se bat uşor cu ciocanul de şniţele. Se ung cu ulei, se condimentează şi în mijlocul fiecăreia se aşază câte o bucată de caş. Se presară pătrunjel tocat şi măsline, se rulează şi se prind la capete ca să nu iasă caşul.
Se trec prin ou bătut, apoi prin pesmet şi se prăjesc în ulei până devin maronii. Dovleacul se curăţă de seminţe, se unge cu ulei şi se condimentează. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace 15 minute în cuptorul încins.
Smântână se amestecă bine cu iaurtul, seminţele de muştar, sare, piper şi se serveşte alături de ruladele de curcan şi dovleacul copt.
Minirulada de curcan cu dovleac
Pofta buna!