Mancare de castraveti acri cu carne de porc
PrinteazaMancare de castraveti acri cu carne de porc
- 400 g carne de porc
- 1 ceapă mijlocie
- 2-3 castraveciori acri
- 4-5 linguri ulei
- 1/2 linguriţă boia sau 1 linguriţă pastă de ardei
- 1 linguriţă cu vârf de făină
- 1 lingură suc de roşii
- 1 lingură vin
- 1 foaie de dafin
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o pui să se călească în uleiul încins. Speli şi carnea, o tai bucăţele şi o adaugi peste ceapă împeună cu boiaua sau pasta de ardei şi o cană de apă!
Castraveţii îi cureţi de coajă, îi storci bine, îi tai fişii, îi adaugi în mâncare şi laşi să fiarbă înăbuşit. ^ când carnea este bine fiartă pui şi făina desfăcută în vin, sucul de rosii, mararul tocat fin, foaia de dasin si daca mai e nevoie sare si putina apa. Mai dai mancarea la cuptor pentru inca 10 minute.
Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc
Poftă bună!