Musaca de legume cu carne tocata

Printeaza

Musaca de legume cu carne tocata din: vinete, cartofi, rosii, carne de vita, oua, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:Musaca de legume cu carne tocata

  • 2 vinete
  • 4-5 cartofi mari
  • 4-5 roşii mari
  • 1/2 kg carne tocată de vită
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi de coajă vinetele şi cartofii şi le tai rondele. Roşiile le tai după preferinţă.

Ungi cu puţin ulei un vas de 3 kg. In aceasta aşezi alternativ un strat de cartofi, unul de roşii, unul de vinete şi unul de carne.

Repeţi, ultimul strat fiind de roşii. Acoperi cu apă şi dai vasul la cuptor până seacă.

Torni deasupra ouăle bătute şi mai dai la cuptor pentru câteva minute.

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Musaca de vita cu usturoi

Musaca de vita cu usturoi

Musaca de vita cu usturoi din: cartofi, lapte, unt, branza, carne de vita, morcovi, ceapa, usturoi. Ingrediente: 1 kg cartofi 200 ml de lapte 75 g unt 100 g brânză maturată rasă 500 g carne de vită tocată 2 morcovi 1 ceapă medie 2 catei de usturoi   Mod de preparare: Curăţaţi cartofii şi puneţi-i la […]

 

Dovlecei scăzuţi

Musaca de dovlecei cu carne de vita si orez

Musaca de dovlecei cu carne de vita si orez din: carne de vita, dovlecei, rosii, oua, orez, ceapa verde, ulei, patrunjel, iaurt, cimbru, sare, condiment vegetal. Ingrediente: 300 g carne de vită 500 g dovlecei 300 g roşii 2 albuşuri 50 g orez 1 legătură ceapă verde 2 linguri ulei pătrunjel 3 linguri iaurt degresat […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.