Muschi de vita cu porumb si sos pesto
PrinteazaMuschi de vita cu porumb si sos pesto din: cartofi, unt, boia, vrabioara de vita, ulei de masline, porumb, sos pesto.
- 750 g cartofi taiati
- 100 g unt sarat, inmuiat la temperatura camerei
- 1 lingurita boia
- 2×350 g vrabioara de vita
- 2 linguri ulei de masline
- 4 stiuleti de porumb, rupti in doua
- 120 g sos pesto cu coriandru
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/220C. Da cartofii la cuptor 30 de minute pana cand devin crocanti. Combine untul cu boiaua si un praf de piper negru proaspat macinat si lasa deoparte. Incinge gratarul la temperatura mare.
Unge carnea cu ulei, presara sare si frige 2-3 minute pe fiecare parte pentr a obtine o friptura in sange sau 3-4 minute pentru o friptua bine facuta. Asaza friptura pe un fund de lemn, acopera cu folie si lasa sa stea 10 minute.
Intre timp, fierbe porumbul 5 minute, pana cand se patrunde si apoi scurge. unge-l cu untul aromatizat si serveste cu cartofii si friptura taiata felii si cate o lingura de sos pesto.
Muschi de vita cu porumb si sos pesto
Pofta buna!
Ce bine arata muschiul de vita