Muschi de vitel la frigare

Printeaza

Muschi de vitel la frigare din: muschi de vitel, slanina, usturoi, ulei, sare, piper, ardei iuti, cimbru, legume de sezon.

Ingrediente:Muschi de vitel la frigare

  • 1 muschi de vitel
  • 200 g slanina
  • 6-8 catei de usturoi
  • 3-4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1-2 ardei iuti
  • 2 linguri cu cimbru maruntit
  • legume de sezon

 

Mod de preparare:

Spalati si curatati muschiul de oasele mici, stergeti cu prosop curat sau cu servetele de hartie. Impanati muschiul cu felii subtiri de slanina crestand carnea cu varful unui cutit. Faceti un sos din: usturoi pisat, ulei, sare, cimbru maruntit, piper macinat si ardei iute tocat fin.

Omogenizati amestecul si ungeti muschiul pe toata suprafata folosind o pensula mica. Puneti carnea in frigare si asezati frigarea pe gratar. Rotiti pe toate partile pana cand se rumeneste si face o crusta usoara. In timp ce se frige, ungeti carnea cu sosul ramas.

Cand se poate consuma treceti carnea pe un platou mare, taiati felii potrivit de groase, pe care le alternati cu felii de slanina si cu legume de sezon taiate sferturi, rondele sau felii. Serviti imediat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea merge muschiul de vitel la gratar, iese prea atos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.