Burgeri cu carne de vita si naut din: ceapa, usturoi, naut, carne de vita, coriandru, ulei, patrunjel, bulgur, quinoa, castravete, lamaie, humus. Ingrediente: 1 ceapă, tocată 2 căţei de usturoi, zdrobit 400 g năut din conservă, scurs de lichid 400 g carne de vită tocată câte o mână de coriandru, pătrunjel, tocat 2 linguri ulei […]
Naut cu carne de vita si leustean
PrinteazaNaut cu carne de vita si leustean din: năut, morcovi, foi de dafin, ceapa, sare, piper boabe, carne de vită, cartofi, leustean.
- 300 g năut
- 2 morcovi
- foi de dafin
- 2 cepe
- sare
- piper boabe
- 500 g carne de vită
- 2 cartofi
- leustean
Mod de preparare:
Pui la înmuiat năutul peste noapte. Inainte de preparare îl strecori, apoi îl clăteşti cu apă rece.
Carnea o tai în bucăţi, morcovii curăţaţi îi tai rondele nu prea subţiri, iar cartofii în cubuleţe.
Intre timp, cureţi ceapa şi o toci mărunt. Pui totul în oala sub presiune, adaugi sarea, piperul şi leuşteanul tocat.
Torni puţină apă, pui capacul şi dai vasul pe foc.
La început flacăra trebuie să fie mare, până în momentul fierberii.
Când supapa elimină aburi, reduci flacăra la minimum. Timpul necesar pentru fierberea năutului este de 40-45 de minute.
Naut cu carne de vita si leustean
Pofta buna!
Supa de vita cu naut din: carne de vita, naut, ceapa, cartofi, morcovi, rosii, foaie de dafin, patrunjel, sare, piper, ardei iute. Ingrediente: 300 g carne de vită 200 g năut o ceapă 2 cartofi 2 morcovi 2 roşii foarte coapte o foaie dafin pătrunjel sare piper un ardei iute Mod de preparare: Cu […]
Tocanita de vita, porc, pui si naut
Tocanita de vita, porc, pui si naut din: slănină, jambon crud, carne de vită sau de porc, os de viţel, picior de porc, pui, năut, ceapă umplută cu cuişoare, tulpină de ţelină, nap, cartofi, varză mare, chorizo, caltaboş negru, pâine (paste făinoase sau orez), sos de tomate cu usturoi şi piper-roşu, piper, sare. Ingrediente: 120 g slănină 120 g jambon crud 500 g carne de vită sau de […]
Pofta buna!