Negresa cu cirese din: ciocolata, unt, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao. Ingrediente: 160 g ciocolată neagră 15 g unt 3 ouă 200 g zahăr brun 100 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 2 linguri cu cacao un praf de sare 100 g nuci braziliene, rumenite şi tăiate mărunt 1 cutie cu […]
Negresa cu biscuiti
PrinteazaNegresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti.
- 180 g unt
- 180 g ciocolată neagră
- 3 ouă
- 200 g zahar pudră
- 1/2 linguriţă esenţă de vanilie
- 80 g făină
- 1 vârf de cuţit bicarbonat
- 40 g praf de cacao neagră
- 80 g ciocolată albă
- 50 g ciocolată cu lapte
- 120 g biscuiţi
Mod de preparare:
Topim la bain mărie 180 g unt şi 180 g ciocolată neagră.
Se mixează 3 ouă cu 200 g zahar pudră şi 1/2 linguriţă esenţă de vanilie.
Se toarnă ciocolata topită şi se mixează rapid.
Se înglobează apoi 80 g făină amestecată cu 1 vârf de cuţit bicarbonat şi 40 g praf de cacao neagră.
Se adaugă 80 g ciocolată albă şi 50 g ciocolată cu lapte, tocate în cuburi mici, apoi unem peste aceasta compoziţie, apoi 120 g biscuiţi sandviş de ciocolată tăiaţi în jumătate sau bucăţi mai mari.
Amestecăm uşor şi turnăm în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coace 25 minute în cuptorul preîncălzit la 180 °C.
Se scoate prăjitura din cuptor şi se lasă să se răcească pe un grătar înainte de a o tăia cuburi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Negresa cu zmeura si nuci pecan
Negresa cu zmeura si nuci pecan din: ulei de masline, ciocolata amaruie, zahar, oua, esenta de vanilie, faina, praf de espresso, praf de copt, sare de mare, zmeura, nuci pecan, sare de mare grunjoasa. Ingrediente: ¼ cană ulei de măsline 240gr ciocolata amăruie, tocata ¾ cană zahăr 2 oua 1 lingurita esenta de vanilie ¼ […]
Pofta buna!