Negresa delicioasa cu nuci

Printeaza

Negresa delicioasa cu nuci din: ciocolata neagra, unt, zahar, faina, oua, drojdie, nuci, coaja de portocala, sare.

Ingrediente:Negresa delicioasa cu nuci

  • 150 g ciocolată neagră
  • 125 g unt
  • 200 g zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 100 g făină
  • 3 ouă
  • 1 pliculeţ drojdie uscată
  • 100 g mieji de nuci
  • coajă de portocală confiată
  • 1 praf sare

 

Mod de preparare:

Tai ciocolata şi o topeşti pe baie de aburi, adaugi untul, puţin câte puţin, amestecând continuu până cănd capătă consistenţa unei creme.

Separat, într-un castron, baţi ouăle cu zahărul, adaugi crema de ciocolată, praful de sare şi făina amestecată cu drojdia, în ploaie, apoi încorporezi coaja de portocală şi nucile tăiate fin.

Omogenizezi şi torni compoziţia într-o tavă tapetată. Dai la cuptorul încins aproximativ 30 de minute. 0 serveşti a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.