Negrese-cheesecake cu zmeura

Printeaza

Negrese-cheesecake cu zmeura din: faina, zahar, unt, ciocolata, zmeura, crema de branza, vanilie, oua.

Ingrediente:

  • 125 g de făină
  • 250 g de zahăr pudră
  • 180 g de unt, tăiat cubuleţe
  • 180 g de ciocolată, tocată
  • 1 mână de zmeură
  • 420 g cremă de brânză, la temperatura camerei
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • 5 ouă, la temperatura camerei

 

Mod de preparare:

Negrese-cheesecake cu zmeura: încinge cuptorul la 180° C.

unge cu unt o formă termorezistentă, rectangulară. Pentru compoziţia de negrese, se bate untul cu 125 g de zahăr.

adaugă 3 ouă, unul câte unul, mixând bine după fiecare adăugare. topeşte ciocolata la bain-marie, se lasă să se răcească uşor, apoi se toarnă peste crema de unt. Se încorporează făina.

Pentru compoziţia de cheesecake, se mixează crema de brânză cu vanilia, zahărul şi ouăle rămase.

întinde în formă compoziţia de negrese, peste ea se întinde cea de cheesecake şi se înfige zmeura din loc în loc.

coace 40-45 de minute, până când crema de brânză s-a legat.

lasă să se răcească (de preferat peste noapte), apoi se taie în pătrate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Caltaboș Tradițional Românesc – Rețetă Autentică și Nutritivă

organe de porc, grasime de porc, ceapa, usturoi, orez, sare, piper, mirodenii, mat de porc. Caltaboșul este un fel de mâncare tradițional românesc, făcut dintr-un amestec de organe interne de porc (precum ficatul, rinichii și inima), grăsime, mirodenii și, în unele rețete, orez sau mămăligă. Acest […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.