Omleta cu ceapa, rosii si patrunjel

Printeaza

Omleta cu ceapa, rosii si patrunjel din: oua, rosii, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 2 roşii mari
  • 1 ceapă mare
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • piper şi sare, după gust

 

Mod de preparare:

Omleta cu ceapa, rosii si patrunjel: Roşiile, bine spălate şi curăţate de pieliţe, se opăresc cu apă fierbinte.

Se trec prin râzătoare, apoi printr-o sită deasă, pentru a se elimina seminţele.

Ceapa, tăiată mărunt, se pune la călit într-o tigaie cu ulei bine încins, până când începe să îşi schimbe culoarea.

Se adaugă roşiile şi se amestecă bine.

Separat, se bat ouăle într-o farfurie.

Se adaugă pătrunjelul tocat foarte fin, se sărează şi se piperează după gust, putându-se folosi în amestec şi puţin lapte proaspăt.

Când roşiile au început să fiarbă, se adaugă ouăle bătute şi se amestecă.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.