Omleta cu ciuperci, ardei gras si praz

Printeaza

Omleta cu ciuperci, ardei gras si praz din: ouă,  lapte, sare, piper, ardei gras verde, ceapa rosie, praz, cartofi, ulei, unt.

Omleta_cu_ciuperci_ardei_gras_si_praz

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 1 lingură lapte
  • sare
  • piper
  • 1/2 ardei gras verde
  • 100 g ciuperci
  • 1/2 ceapă roşie
  • puţin praz tocat
  • 4-5 feliuţe de cartofi
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură unt

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie, pui câteva felii de cartofi şi laşi să se pătrundă pe ambele părţi.

Intre timp, speli legumele şi le tai felii, la fel şi ceapa. Baţi ouăle cu puţină sare şi lap­te. Torni omleta peste cartofi şi o laşi să se facă pe ambele părţi.

Intr-o altă tigaie, sotezi în unt toate legu­mele condimentate cu sare şi piper, cu care vei umple omleta. O serveşti cât e caldă.

Omleta cu ciuperci, ardei gras si praz

Omleta_cu_ciuperci_ardei_gras_si_praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.