Omleta cu ficat de pasare
PrinteazaOmleta cu ficat de pasare din: oua, unt, untdelemn, sare, piper, ficat, ceapa, patrunjel.
- 4-5 oua
- 40-50 g unt
- 50 ml untdelemn
- sare
- piper
- 100 g ficat
- 1 ceapa mica
- patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn si se adauga ficatul taiat in fisii, lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm.
Se prajesc 8-10 min la foc mic pina se inmoaie.
Apoi cratita se ia de pe foc si se adauga un virf de lingurita cu sare, un virf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt.
Se amesteca si se pastreaza pe un vas cu apa calduta, acoperit pina se pregateste omleta.
Ficatul se desarta peste omleta, aceasta se indoaie in jumatate si se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel.
Pofta buna!