Omleta cu ficat de pasare

Printeaza

Omleta cu ficat de pasare din: oua, unt, untdelemn, sare, piper, ficat, ceapa, patrunjel.

Ingrediente: Omleta cu ficat de pasare

  • 4-5 oua
  • 40-50 g unt
  • 50 ml untdelemn
  • sare
  • piper
  • 100 g ficat
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn si se adauga ficatul taiat in fisii, lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm.

Se prajesc 8-10 min la foc mic pina se inmoaie.

Apoi cratita se ia de pe foc si se adauga un virf de lingurita cu sare, un virf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt.

Se amesteca si se pastreaza pe un vas cu apa calduta, acoperit pina se pregateste omleta.

Ficatul se desarta peste omleta, aceasta se indoaie in jumatate si se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.