Orez cu anghinaredin: ceapa, orez, anghinare, morcovi, patrunjel, broccoli, parmezan, vin, lamaie, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
două cepe
150 g orez
o conservă de anghinare
doi morcovi
o rădăcină de pătrunjel
400 g broccoli
100 g parmezan
100 ml vin alb demisec
o lămâie
sare
piper
ulei de măsline
pătrunjel
Mod de preparare:
Cepele se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se pun în două castronele.
Morcovii şi rădăcina de pătrunjel se curăţă de coajă, se spală, se taie rondele subţiri şi se fierb 10 minute în apă cu sare.
Broccoli se rup în bucheţele mici, se fierbe şi se pune într-o strecurătoare.
Se încing două linguri de ulei într-o cratiţă, se pune ceapa dintr-un castronel şi se căleşte două minute. Se adaugă orezul spălat, două căni cu apă, sare şi piper.
Cu 10 minute înainte de a opri focul la orez se adaugă legumele fierte şi pătrunjel tocat.
Ceapa rămasă se căleşte cu o lingură de ulei, se adaugă sucul de lămâie, anghinarea scursă de apă şi vinul alb.
Se fierb cinci minute la foc mic şi se pun lângă orezul cu legume cald.
Orez cu rosii si anghinare din: ulei de masline, usturoi, boia, chimen, oregano, piper rosu, piper negru, ceapa, orez, rosii, anghinare, naut, supa de legume, sare, patrunjel, lamaie. Poate te intereseaza si: Orez cu anghinare Rulouri de varza creata cu orez si naut Risotto cu anghinare Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de […]
Orez aromat cu anghinare din: orez, anghinare, ulei, ceapa, lamaie, sare. Ingrediente: 150 g orez 2 bucăţi anghinare 450 ml supă de legume 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa mică 1 lămâie sare Mod de preparare: Toacă ceapa şi căleşte-o. Adaugă orezul bine spălat, apoi toarnă supa de legume, pune sare şi lasa-l […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.