Orez cu piept de pui, sos de soia si oua
PrinteazaOrez cu piept de pui, sos de soia si oua din: risotto, piept de pui, oua, rosii, castravete, sos de soia, ulei de masline, sare, chili.
Ingrediente
- 100 g risotto
- 300 g piept de pui
- 2 ouă
- 2 roșii
- 1 castravete
- sos de soia
- ulei de măsline
- sare
- chili uscat
Mod de preparare:
Se fierbe orezul în apă cu sare, timp de 10 minute. Se scoate pe o strecurătoare, iar după ce s-a eliminat surplusul de apă se adaugă sos de soia și chily uscat.
Se amestecă și se pune în două boluri umezite cu apă rece.
Carnea de pui se taie cuburi, se unge cu ulei și se presară cu sare și se înfige în 4 frigărui mici, de 10 cm.
Se frig pe grătar și se scot în sos de soia. Ouăle se prepară ochiuri.
Se montează farfuriile. Se răstoarnă câte un bol de orez, peste care se pune un ou ochi, se adaugă 2 frigărui și se ornează cu rondele de castravete și roșie.
Orez cu piept de pui, sos de soia si oua
Pofta buna!