Orez cu sos de portocala

Printeaza

Orez cu sos de portocala din: orez basmati, orez salbatic, fenicul, ulei de masline, portocale, coriandru.

Ingrediente: Orez_cu_sos_de_portocala

  • 200g mix de orez basmati şi sălbatic
  • 1 bulb mare de fenicul, tăiat în două, apoi în felii
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 portocale mari
  • 1 mână mică de coriandru, tocat

 

 

Mod de preparare:

Fierbe orezul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, tăvăleşte feniculul prin ulei de măsline şi asezonează-l. Gateste-l intr-o tigaie-grill la foc mediu, timp de 5 minute, până când se înmoaie.

Stoarce 1/2 de portocală. Curăţă de coajă portocalele rămase, taie-le în felii, apoi taie fiecare felie în sferturi. Scurge orezul şi amestecă-l cu zeama şi bucăţile de portocale, feniculul şi coriandrul.

Orez cu sos de portocala

Orez_cu_sos_de_portocala

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.