Orez cu sos de portocala
PrinteazaOrez cu sos de portocala din: orez basmati, orez salbatic, fenicul, ulei de masline, portocale, coriandru.
- 200g mix de orez basmati şi sălbatic
- 1 bulb mare de fenicul, tăiat în două, apoi în felii
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 portocale mari
- 1 mână mică de coriandru, tocat
Mod de preparare:
Fierbe orezul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, tăvăleşte feniculul prin ulei de măsline şi asezonează-l. Gateste-l intr-o tigaie-grill la foc mediu, timp de 5 minute, până când se înmoaie.
Stoarce 1/2 de portocală. Curăţă de coajă portocalele rămase, taie-le în felii, apoi taie fiecare felie în sferturi. Scurge orezul şi amestecă-l cu zeama şi bucăţile de portocale, feniculul şi coriandrul.
Orez cu sos de portocala
Pofta buna!