Orez cu spanac si branza

Printeaza

Orez cu spanac si branza din: orez, ceapa, bacon, spanac, oua, branza, patrunjel, ulei.

Orez_cu_spanac_si_branza

Ingrediente:

  • 250 g orez, cu bob lung
  • 2 cepe
  • 200 g bacon
  • 300 g spanac
  • 2 ouă
  • 150 g brânză tare
  • pătrunjel
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Fierbi orezul, spălat în prealabil, în apă cu sare. După ce s-a înmuiat, îl scurgi. Fierbi spanacul 5 minute în apă cu sare, după care îl scurgi şi-l tai mă­runt.

Căleşti ceapa tocată în ulei până devine uşor Sticloasă. Amesteci orezul cu spanacul, ouăle bătute, baconul tăiat bucăţele, pătrunjelul tocat, ceapa şi sare şi piper, după gust.

Pui compoziţia într-o tavă, razi brânză şi dai la cuptor 25-30 de minute.

Orez cu spanac si branza

Orez_cu_spanac_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.