Ouă vopsite

Printeaza

Inainte să fierbi ouăle, trebuie să le degresezi, spălându-le bine. Le ştergi apoi cu un prosop absorbant. Le poţi orna cu diverse plante, trifoi, fire de iarbă, frunze de trandafir, după care le înveleşti pe fiecare în bucăţi de tifon sau alt material transparent şi le legi.

Intr-o cratiţă pui coji de ceapă şi aşezi ouăle cu grijă. Le acoperi cu apă rece şi le pui la foc potrivit. Fierbi ouăle 30 de minute, după care le scoţi din apă, dai deoparte pânza cu care au fost acoperite şi frunzele. Le ungi cu slănină ca să capete luciu.

Oua_paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.