Paine cu oua fierte si carnati

Printeaza

Paine cu oua fierte si carnati din: faina, oua, drojdie, zahar, sare, lapte, unt, carnati, kaizer, ardei.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 3 gălbenuşuri
  • 25 g drojdie
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 lingură sare
  • 300 ml lapte
  • 2 ouă fierte
  • 50 g unt
  • 1 rudă de cârnaţi
  • 100 g kaizer
  • 1/2 ardei kapia roşu

 

Mod de preparare Paine cu oua fierte si carnati:

Pui drojdia într-o cană, adaugi zahărul, 2 linguri de făină, 3 linguri de lapte călduţ, amesteci ei laşi să crească timp de 30 de minute. Amesteci laptele rămas cu untul topit şi adaugi gălbenuşurile bătute.

Intr-un bol, cerni făina împreună cu sarea. Adaugi treptat amestecul de gălbenuş şi baţi bine ca să nu se formeze cocoloaşe.

Ungi o formă de yenna cu unt. Aşezi pe fundul formei folie de aluminiu şi ungi cu unt. Aşezi ouă şi cârnaţi felii, kaizerul şi ardeiul roşu.

Torni aluatul peste ouă, cârnaţi şi kaizer şi îl laşi să crească timp de 10 minute la loc cald. Introduci vasul de yenna la cuptor, la foc potrivit, pentru 40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.