Paine cu spanac cu oua

Printeaza

Paine cu spanac cu oua din: spanac, oua, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 350 g spanac
  • 4 ouă
  • 4 linguri smântână grasă
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • pâine unsă cu unt

 

Mod de preparare:

Paine cu spanac cu oua: Spanacul curăţat şi tăiat se pune la călit în ulei. Se presară cu sare şi se lasă să scadă. Ouăle se bat bine cu smântână, sare şi piper.

toarnă peste spanac şi se prăjesc amestecând continuu.

servesc cu pâine unsă cu unt.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Creveți Sote la Tigaie – Rețetă Rapidă și Sănătoasă

Creveți Sote la Tigaie – Rețetă Rapidă și Sănătoasă din: creveti prefierti si decorticati, ulei de masline, usturoi, sare, piper, suc de lamaie, patrunjel, fulgi de chili. Descoperă rețeta perfectă de creveți prefierti la tigaie, o delicatesă sănătoasă și rapidă! Află secretele preparării și valorile nutriționale pentru o masă echilibrată.   Ingrediente: 500 g creveți […]

Ceai de Sfeclă Roșie: Băutura Antioxidantă pentru Vitalitate

Ceai de Sfeclă Roșie: Băutura Antioxidantă pentru Vitalitate din: sfecla rosie, apa, miere, suc de lamaie. Descoperă secretul vigoarei cu ceaiul de sfeclă roșie – rețetă tradițională îmbogățită cu antioxidanți, perfectă pentru detoxifiere și energizare. Află istoria, proprietățile nutritive și cum să prepari această licoare revitalizantă.   Ingrediente: 1 sfeclă roșie medie, curățată și tăiată […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.