Paine umpluta cu sunca

Printeaza

Paine umpluta cu sunca din: oua, ardei, sunca, castraveti, maioneza, paine.

Ingrediente:

  • 2 ouă fierte
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 felii şuncă de Praga
  • 2 castraveţi muraţi
  • 1 lingură maioneză
  • 1 pâine

 

Mod de preparare:

Tai ouăle în bucăţi. Speli şi cureţi ardeiul de seminţe şi cotor. Il tai fâşii, iar castraveţii felii.

Tai o pâine în jumătate pe lat şi faci un buzunar în fiecare parte, pe mijloc. Scoţi miezul, apoi aşezi felii de şuncă, ungi cu maioneză şi pui bucăţi de ou, de ardei şi felii de castraveţi.

Dacă o preferi caldă, o pui câteva minute la cuptor sau la microunde.

 

Paine umpluta cu sunca

Paine_umpluta_cu_sunca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Pui cu Spanac și Brânză Feta

Pui cu Spanac și Brânză Feta – Rețeta Perfectă pentru o Cină Sănătoasă și Delicioasă. Această rețetă este ideală pentru cei care doresc o masă echilibrată, gustoasă și ușor de preparat. Combinația de spanac proaspăt și brânză feta cremoasă aduce un echilibru perfect între proteine și legume, iar gustul este incredibil. În plus, este o […]

Sambuca Martini

Sambuca Martini: combină eleganța unui martini clasic cu aroma distinctă de anason a Sambucai. Este un cocktail perfect pentru a impresiona la orice petrecere sau eveniment, oferind o experiență de degustare sofisticată și memorabilă. Pregătire: 5 minute Total: 5 minute Ingrediente Sambuca: 30 ml, licoarea italiană cu gust de anason, baza aromatică a cocktailului. Vodcă: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.