din: ulei, usturoi, broccoli, ghimbir, sos de soia. Broccoli este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina B6, acid folic, potasiu, calciu și fier. Acești nutrienți sunt esențiali pentru funcționarea optimă a organismului. Broccoli conține compuși fitochimici, cum ar fi sulforafanul, indolii […]
Pasta de naut cu patrunjel
PrinteazaPasta de naut cu patrunjel din: naut, pasta de susan, ulei de masline, chimen, boia iute, usturoi, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 250 g năut
- 1 lingură cu pastă de susan
- 2 linguri cu ulei de măsline
- 1/2 linguriţă de chimen
- 1/2 linguriţă cu boia iute
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Pasta de naut cu patrunjel: Fierbe năutul înmuiat de cu seară. După ce a fiert, curăţă-l de coajă şi trece-l printr-o sită.
Adaugă pasta de susan, uleiul, chimenul, usturoiul zdrobit şi sare. Subţiază cu apa în care a fiert năutul.
La final, încorporează pătrunjelul tocat şi boiaua.
Lasă la rece 30 de minute. Serveşte cu lipii libaneze.
Pofta buna!
Meniu Optimizat pentru Diabetici: Alimentație Sănătoasă și Echilibrată
Alimentație Sănătoasă și Echilibrată. Este important să rețineți că aceste recomandări sunt generale și pot să nu fie potrivite pentru toți diabeticii. Este esențial să consultați un medic sau un nutriționist pentru a obține un plan alimentar adaptat nevoilor individuale. Iată un exemplu de meniu pentru o zi: Mic dejun: Ovăz […]
din: rucola, para, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, parmezan. Rucola este o sursă excelentă de vitaminele A, C și K. De asemenea, conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Rucola este o sursă bună de antioxidanți, cum ar fi quercetina și kaempferolul, care pot ajuta la combaterea stresului […]