Paste carbonara cu parmezan

Printeaza

Paste carbonara cu parmezan din: spaghete, bacon, oua, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g spaghete
  • 150 g bacon
  • 5 ouă
  • o lingură ulei
  • o lingură parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare.

Intre timp, baconul se taie cuburi mici care se rumenesc în ulei, iar ouăle se bat cu un praf de sare.

Pastele bine scurse se pun în tigaie cu baconul rumenit, se adaugă ouăle şi se amestecă, la foc mic, în aşa fel încât să nu rezulte o omletă, ci totul să fie cremos.

Se serveşte cu parmezan deasupra şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Paste carbonara cu verdeata

Paste carbonara cu verdeata din: ulei de masline, costita, usturoi, paste, smantana, oua, branza cu mucegai, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 120 g costita taiata cuburi 2 catei de usturoi, zdrobiti 400 g paste penne 150 ml smantana 2 oua 100 g branza cu mucegai patrunjel proaspat, tocat   Mod de preparare: Intr-un […]

Paste Carbonara cu dovlecei

Paste Carbonara cu dovlecei din: spaghete, dovlecei, bacon afumat, smantana, parmezan, mozzarella, galbenusuri, sare, piper, busuioc, ulei de masline, usturoi. Inrgediente: 400 g spaghete 4 dovlecei medii 400 g bacon afumat 150 ml smantana 150 ml parmezan 150 g mozzarella 3 galbenusuri sare piper busuioc ulei de masline usturoi   Mod de preparare: Fierbi pastele […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.