Paste carbonara cu verdeata din: ulei de masline, costita, usturoi, paste, smantana, oua, branza cu mucegai, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 120 g costita taiata cuburi 2 catei de usturoi, zdrobiti 400 g paste penne 150 ml smantana 2 oua 100 g branza cu mucegai patrunjel proaspat, tocat Mod de preparare: Intr-un […]
Paste carbonara cu parmezan
PrinteazaPaste carbonara cu parmezan din: spaghete, bacon, oua, ulei, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g spaghete
- 150 g bacon
- 5 ouă
- o lingură ulei
- o lingură parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert în apă cu sare.
Intre timp, baconul se taie cuburi mici care se rumenesc în ulei, iar ouăle se bat cu un praf de sare.
Pastele bine scurse se pun în tigaie cu baconul rumenit, se adaugă ouăle şi se amestecă, la foc mic, în aşa fel încât să nu rezulte o omletă, ci totul să fie cremos.
Se serveşte cu parmezan deasupra şi piper.
Pofta buna!
Paste Carbonara cu dovlecei din: spaghete, dovlecei, bacon afumat, smantana, parmezan, mozzarella, galbenusuri, sare, piper, busuioc, ulei de masline, usturoi. Inrgediente: 400 g spaghete 4 dovlecei medii 400 g bacon afumat 150 ml smantana 150 ml parmezan 150 g mozzarella 3 galbenusuri sare piper busuioc ulei de masline usturoi Mod de preparare: Fierbi pastele […]
Pofta buna!