Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]
Paste cu bacon si praz
PrinteazaPaste cu bacon si praz din: paste, bacon, praz, ulei, smantana, cascaval sau parmezan, piper.
- o pungă paste
- 200 g bacon
- un fir praz
- o lingură ulei
- 250 ml smântână de gătit
- 4 linguri caşcaval sau parmezan
- piper
Mod de preparare:
Prazul tăiat rondele si baconul fâşii sau cubuleţe se pun la călit în ulei.
Pastele se pun la fiert cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet.
Se scurg pastele, se amestecă imediat cu smântână şi se pun într-un vas de cuptor.
Se adaugă prazul cu baronul, se amestecă în vas si se potriveşte gustul de sare. Se pune apoi deasupra jumătate din cantitatea de caşcaval sau parmezan.
Se lasă 10 minute la cuptor şi se aduce la masă cu restul caşcavalului sau parmezanului.
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]
Pofta buna!