Paste cu branza si smantana

Printeaza

Paste cu branza si smantana din: tăiţei laţi, telemea, ouă, smântână, ulei.

Ingrediente:

  • 400 g tăiţei laţi
  • 1 kg telemea
  • 6 ouă
  • 5-6 linguri smântână
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, după care le scurgi şi le treci pe sub un jet de apă rece.

Razi telemeaua şi o amesteci cu ouăle bătute. Adaugi tăiţeii şi omogenizezi.

Ungi o tavă cu ulei, răstorni compoziţia, nivelezi, iar deasupra întinzi smântână.

Dai tava la cuptor, la foc mic, aproximativ 35 de minute.

Paste cu branza si smantana

Paste_cu_branza_si_smantana

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.