Paste la cuptor cu busuioc din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare şi […]
Paste cu broccoli la cuptor
PrinteazaPaste cu broccoli la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza, pesmet.
Ingrediente:
- 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei
- 2×400 rosii tocate, de la conserva
- 350 g paste de diverse forme, uscate
- 300 g de broccoli, desfacut in buchetele
- 200 g g crema de branza light
- 100 g de branza
- 25 g pesmet
Mod de preparare:
Paste cu broccoli la cuptor: încinge uleiul păstrat de la conservele de ton într-o tigaie mare.
răstoarnă în tigaie roşiile cu 200 ml de apă şi se lasă la fiert uşor cât timp se fierb pastele, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
adaugă broccoli în oala cu paste, apoi se scurg ingredientele şi se păstrează o parte din apa de la fiert.
încinge grilul. adaugă brânza în sosul de roşii şi se amestecă până se topeşte, apoi se combină cu pastele, broccoli şi tonul scurs.
condimentează cu sare şi piper. Se răstoarnă amestecul într-un vas termorezistent şi se presară brânza şi pesmetul.
mai da la cuptor maximum 5 minute.
Paste aromate la cuptor din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc 4 felii caşcaval piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu […]
Pofta buna!