Paste cu carnati

Printeaza

Paste cu carnati din: paste, carnati, ceapa, ardei, ulei, parmezan, sare.

Ingrediente:

  • o pungă paste scurte
  • 2 cârnati cabanos
  • 2 fire ceapă verde
  • un ardei gras
  • o lingură ulei
  • parmezan
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. În ulei se pun la călit cârnatii tăiati felioare. Se scot cârnatii cu o spumieră si se pune la călit ardeiul tăiat. Se lasă 5 minute.

Se scurg pastele, se pun în tigaie peste ardei, se adaugă cârnatii şi se mai lasă 5 minute împreună. Se servesc cu ceapă verde deasupra şi parmezan.

 

Pofta buna!

 

 

 

Coaste de Porc cu Legume la Wok

Coaste de Porc cu Legume la Wok din: coaste de porc, ulei de susan, ardei, morcov, ciuperci, broccoli, usturoi, ghimbir, sos de soia, otet de orez, miere, fulgi de chili, sare, piper. Explorați profunzimile bucătăriei orientale cu această rețetă vibrantă de Coaste de Porc cu Legume la Wok, o combinație perfectă de carne suculentă și […]

Burger cu Creveți și Sos de Sriracha: O Explozie de Arome

Burger cu Creveți și Sos de Sriracha: O Explozie de Arome din: creveti, ulei de masline, sos sriracha, miere, sare, piper, chifle, frunze de salata, rosie, avocado, sos de maioneza. Combinând textura unică a creveților cu căldura distinctivă a sosului de sriracha, această rețetă promite să transforme fiecare îmbucătură într-o experiență memorabilă. Ideal pentru iubitorii […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.