Paste cu ciuperci si piept de porc
PrinteazaPaste cu ciuperci si piept de porc din: hribi congelaţi, piept de porc neafumat, ulei, vin alb sec, tăieţei laţi, pătrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pungă hribi congelaţi
- 150 g piept de porc neafumat
- 1 lingură ulei
- 200 ml vin alb sec
- 1 pungă tăieţei laţi
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de porc se taie cuburi care se pun la călit în ulei.
Se adaugă ciupercile dezgheţate, se călesc 2 minute si apoi se toarnă vinul.
Se pune capac şi se lasă 20 de minute la fiert. Intre timp, se fierb pastele şi se scurg, se amestecă cu baconul şi ciupercile, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se servesc cu pătrunjel.
Paste cu ciuperci si piept de porc
Pofta buna!