Remedii Naturiste cu Pătrunjel: Beneficii, Rețete și Mod de Utilizare. Pătrunjelul este o plantă aromatică larg utilizată în bucătărie, dar și în medicina tradițională datorită proprietăților sale benefice pentru sănătate. Iată câteva remedii naturiste cu pătrunjel: Infuzie de pătrunjel pentru detoxifiere: Ingrediente: 1 legătură de pătrunjel proaspăt 1 litru de apă clocotită Mod de preparare: […]
Paste cu creveti si busuioc
PrinteazaPaste cu creveti si busuioc din: paste, creveti, caracatita, rosii, usturoi, ulei, vin.
Ingrediente:
- 1 pungă cu paste
- 300 g creveţi prefierţi
- 200 g caracatiţă
- 250 g roşii
- 2 căţei de usturoi
- 1 ardei iute
- 2 linguri ulei de măsline
- 20 ml vin alb
- busuioc şi oregano uscate
Mod de preparare:
Paste cu creveti si busuioc: In tigaia cu ulei se pun usturoiul întreg şi ardeiul tăiat, iar după ce şi-a eliberat aroma, se scoate usturoiul, se adaugă vinul şi se lasă la infuzat 3-4 minute, apoi se adaugă roşiile, jumătate din ele tăiate.
După ce s-a format sosul, se pun creveţii, caracatiţa, busuioc, oregano, iar după 2-3 minute se opreşte focul şi se adaugă sare după gust.
amestecă cu pastele fierte.
Pofta buna!
Ceapă Caramelizată Delicioasă din: ceapa, unt, zahar brun, otet balsamic, sare, piper. Ceapa caramelizată este o delicatesă folosită adesea în bucătăria europeană și orientală. Procesul de caramelizare scoate la iveală dulceața naturală a cepei, transformând-o într-o garnitură sau umplutură perfectă pentru numeroase preparate. Ingrediente: 4 cepe mari, tăiate felii subțiri 3 linguri de unt […]