Paste cu creveti si busuioc

Printeaza

Paste cu creveti si busuioc din: paste, creveti, caracatita, rosii, usturoi, ulei, vin.

Ingrediente:Paste cu creveti si busuioc 

  • 1 pungă cu paste
  • 300 g creveţi prefierţi
  • 200 g caracatiţă
  • 250 g roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 20 ml vin alb
  • busuioc şi oregano uscate

 

Mod de preparare:

In tigaia cu ulei se pun usturoiul întreg şi ardeiul tăiat, iar după ce şi-a eliberat aroma, se scoate usturoiul, se adaugă vinul şi se lasă la infuzat 3-4 minute, apoi se adaugă roşiile, jumătate din ele tăiate.

După ce s-a format sosul, se pun creveţii, caracatiţa, busuioc, oregano, iar după 2-3 minute se opreşte focul şi se adaugă sare după gust.

Se amestecă cu pastele fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.