Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]
Paste cu rosii marinate si busuioc
PrinteazaPaste cu rosii marinate si busuioc din: roşii uscate la soare înmuiate în apă sau marinate, apă, roşii proaspete, ceapă tocată, usturoi, untdelemn de măsline, pătrunjel proaspăt, busuioc, sovârf, măsline crude, dovlecei.
Ingrediente:
- 1/4 de ceaşcă de roşii uscate la soare, înmuiate în apă sau marinate
- 1/2 ceaşcă de apă, pentru înmuiat
- 1 ceaşcă de roşii proaspete
- 1 ceaşcă de ardei gras roşu
- 2 linguri de ceapă tocată
- 1 căţel de usturoi
- 2 linguri de untdelemn de măsline
- 1 lingură de pătrunjel proaspăt, mărunţit
- 1 lingură de busuioc, mărunţit
- 1/2 lingură de sovârf
- 1 ceaşcă de măsline crude, tocate
- 2 dovlecei de mărime medie
Mod de preparare:
Paste cu rosii marinate si busuioc: Pentru a face sosul marinat, puneţi toate ingredientele, cu excepţia măslinelor şi a dovleceilor, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
La sfârşit, adăugaţi verdeţurile proaspete. Dacă aveţi nevo.ie de mai mult lichid, adăugaţi apa în care s-au înmuiat roşiile uscate.
Tăiaţi dovleceii sub formă de tăieţei lungi şi subţiri.
Puneţi tăieţeii de dovlecei într-tin bol pentru servit şi aşterneţi deasupra o lingură de sos de roşii.
Garnisiţi cu măsline şi cu verdeţurile dumneavoastră proaspete favorite.
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Carne Tocată din: rigatoni, carne tocata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei, vin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Redescoperă plăcerea unei mese clasice italienești cu această rețetă de rigatoni, o combinație perfectă de paste al dente, sos aromat și carne suculentă. Acest fel de mâncare aduce în prim […]
Pofta buna!