Paste cu smantana si spanac
PrinteazaPaste cu smantana si spanac din: ceapa, usturoi, unt, spanac, vin, nucsoara, supa, smantana, branza topita, parmezan, sare, piper, paste si papadie.
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de unt
- 200 g spanac (congelat)
- 125 ml vin alb
- nucsoara
- 350 ml supa (instant)
- 50 ml smantana
- 1 triunghi de branza topita
- 20 g parmezan ras
- sare
- piper
- 500 g paste in forma de melci
- 100 g papadie
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca, apoi se calesc in unt. Se sting cu vin si cu supa apoi se fierb intr-o oala neacoperita, la foc mare, pana lichidul scade la jumatate. Se toarna smantana si se mai lasa sosul sa fiarba putin. Apoi se adauga si branza topita precum si parmezanul ras si se lasa sosul sa mai fiarba. La final se condimenteaza cu sare si piper.
Melcii se pun la fiert in putina apa cu sare, respectand intocmai indicatiile de pe ambalaj. Separat, se fierbe si spanacul. Melcii se lasa la scurs. Se spala frunzele de papadie si se taie. Melcii se amesteca cu sosul de smantana, cu spanacul fiert si cu papadia si se condimenteaza cu nucsoara.
Paste cu smantana si spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu spanac si smantana