Paste cu sos de rosii si masline – reteta gustoasa

Printeaza

Paste cu sos de rosii si masline din: rosii, paste, bulion, ceapa, masline, ulei, sare, piper.

Ingrediente: Paste cu sos de rosii si masline

  • 300 g paste
  • 500 g roşii foarte bine coapte
  • o lingură bulion
  • o ceapă
  • 150 g măsline
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiilor li se face o crestătură, se scufundă un minut în apă clocotită şi se curăţă de pielită.

Se taie cuburi mici. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei, se adaugă roşiile şi se lasă 2 minute să se călească împreună.

Se adaugă bulionul şi apă, în funcţie de cât de gros se doreşte a fi sosul. Se pun maslinele şi se lasă la fiert maximum 30 de minute.

Intre timp, se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg şi se pun imediat peste sosul cu măsline. Se potriveşte gustifl de sare şi piper şi se aduc la masă.

 

Paste cu sos de rosii si masline

Paste cu sos de rosii si masline

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu sos de rosii si masline

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.