Paste cu spanac si branza de capra din: paste orzo, ceapa, usturoi, ulei de masline, frunze de spanac, malsine, sare, piper, rosii cherry, suc de lamaie, branza de capra. Ingrediente: 170 g de paste orzo (circa 1 cană) 1/2 cană de ceapă tocată 1 căţel de usturoi, mărunţit 2 linguri de ulei de măsline 6 […]
Paste cu spanac si dovlecel
PrinteazaPaste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper.
- un dovlecel
- 350 g spanac
- 10 roşii cherry
- 200 g paste
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă feliile de dovlecei şterse şi roşiile tăiate în două sau patru.
Se fierb pastele.
Se pun pastele scurse peste legume, se lasă 5 minute împreună. Se potriveşte de sare şi piper.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Paste cu spanac si anghinare
Paste cu spanac si anghinare din: ulei de masline, usturoi, anghinare, ardei gras, sare, piper, spanac, paste, parmezan. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 3 catei de usturoi 1/2 cana anghinare 1 cana ardei gras sare si piper, dupa gust 1 cana spanac 300gr paste parmezan, dupa gust Mod de preparare: Gatiti pastele conform instrucțiunilor […]
Paste cu spanac, ton si branza
Paste cu spanac, ton si branza din: paste penne, ton în suc propriu, spanac, branza telemea, rosii, supă de legume, lămâie, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, fulgi de migdale. Ingrediente: 500 g paste penne 400 g ton în suc propriu 300 g spanac 250 g brânză telemea 100 g roşii 1 cană de supă legume 1 lămâie 100 ml ulei 1 ceapa […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/paste-spanac-dovlecel html