Paste cu Somon, Lămâie și Capere: Ușor de Pregătit: Ușor de Pregătit din: paste, somon afumat, zeama si coaja de lamaie, capere, smantana, piper negru, sare, patrunjel. Această rețetă de paste cu somon afumat, lămâie și capere este o combinație excepțională de arome și texturi. Somonul afumat aduce o notă de lux și savoare, în […]
Paste cu varza si kaizer
PrinteazaPaste cu varza si kaizer din: varza, ceapa, kaizer, ulei, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 verze (una murată şi una crudă)
- 2 morcovi
- 6 cepe mijlocii
- 300 g kaizer
- 800 g paste (penne sau tăiţei)
- 100 ml ulei
- un vârf de cuţit de cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi varza cam 30 de minute, apoi fierbi şi pastele, le strecori şi le clăteşti cu apă rece.
Cureţi morcovii şi îi tai rondele. Tai kaiserul în bucăţi şi îl rumeneşti.
Rumeneşti în ulei ceapa şi morcovii şi apoi le amesteci cu varza strecurată şi cu kaiserul rumenit.
Căleşti totul şi, la final, adaugi şi pastele. Amesteci toate şi presari puţin cimbru, sare şi piper după gust.
Dai totul la cuptor pentru 10 minute.
Paste cu varza si kaizer
Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian
Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian din: rosii in bulion, ulei de masline, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, zahar. Sosul de roșii cu oregano este unul dintre cele mai iubite și versatile sosuri pentru paste, având rădăcini adânci în bucătăria italiană. Această rețetă vă va ghida spre […]
Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian
Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian din: paste, rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare, piper, parmezan. Pastele cu sos de roșii și busuioc sunt un preparat simplu și clasic în bucătăria italiană. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 300 grame de paste (penne, spaghetti, sau preferatele tale) 400 grame de roșii […]
Pofta buna!