Paste cu zucchini si cascaval

Printeaza

Paste cu zucchini si cascaval din: spaghetti, zucchini sau dovlecei mai subţiri, mozzarella sau caşcaval, oua, ulei de măsline, sare, piper.

 

Ingrediente: 

  • 400 g spaghetti
  • 600 g zucchini sau dovlecei mai subţiri
  • 200 g mozzarella sau caşcaval
  • 2 ouă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Paste cu zucchini si cascaval: Speli zucchini sau dovleceii, apoi îi ştergi, îi tai ron­dele subţiri şi îi căleşti puţin în ulei.

Cât timp se că­lesc la foc mic, într-un bol baţi ouăle bine, adaugi peste ele mozzarella tăiată în bucăţi mai măricele sau după preferinţă (dacă în loc de mozzarella foloseşti caşcaval, îl răzuieşti pentru o textură mai fină), sarea şi piperul după gust.

Când zucchini sunt gata, adaugi compoziţia şi amesteci, bine.

Fierbi pastele în apă cu sare şi o lingură de ulei, pentru a nu se lipi.

Nu le fierbi în totalitate, apoi le strecori, după care le adaugi în compoziţia pregătită înainte şi mai pui totul pe foc, pentru câteva minute.

La ser­vire, deasupra poţi presăra caşcaval ras.

 

 

Pofta buna!

 

 

Chec cu stafide – Puspokkenyer

oua, zahar, zahar vanilinat, praf de copt, sare, faina, coaja rasa de lamaie, stafide, esenta de rom, ulei, zahar pudra.   Ingrediente: 4 ouă 250 g zahăr 1 plic zahăr vanilinat 1 plic praf de copt 1 praf de sare 250 g făină coaja rasă de la 1 lămâie […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.