Paste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă […]
Paste din dovlecel cu sparanghel si ardei gras
PrinteazaPaste din dovlecel cu sparanghel si ardei gras din: dovlecei, roşii cherry, vârfuri de sparanghel, ardei gras roşu, morcov, sos de muguri de pin.
Ingrediente:
- 3 dovlecei de mărime medie
- 1/2 ceaşcă de roşii cherry, feliate
- 1/4 ceaşcă de vârfuri de sparanghel
- 1/4 ceaşcă de ardei gras roşu, tăiat în felii subţirimea hârtia
- 1/4 ceaşcă de morcov, ras sau mărunţit
- sos de muguri de pin, după nevoie
Mod de preparare:
Paste din dovlecel cu sparanghel si ardei gras: Tăiaţi dovleceii sub formă de tăieţei sau radeţi dovleceii. Amestecaţi tăieţeii de dovlecei cu legumele mărunţite.
Turnaţi sosul peste amestecul de dovlecei şi legume şi serviţi în farfurii’pentru paste.
Pasta Primavera este o mâncare preparată cu tăieţei, sos-cremă şi legume proaspete.
Pofta buna!
Paste cu dovlecel si vinete din: paste, ceapa, dovlecel, vanata, usturoi, rosii, ulei, curry, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 1 ceapă roşie 1 dovlecel 1 vânătă mică 2 căţei de usturoi 100 g roşii cherry 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă de praf de curry sare piper busuioc proaspăt Mod […]
Pofta buna!