Paste fara gluten cu anghinare din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare o mână bună de rucola Mod de preparare: Fierbe pastele în apă […]
Paste fara gluten cu masline
PrinteazaPaste fara gluten cu masline din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare.
Ingrediente:
- 150 g paste fără gluten
- 2 linguri ulei de măsline
- 8 mini bile de mozzarella
- 100 g roşii deshidratate
- 3 linguri măsline negre
- 75 g inimi de anghinare
- o mână bună de rucola
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid şi apoi trece-le rapid sub jet de apă rece. Stropeşte cu o lingură ulei de măsline şi amestecă.
Adaugâ brânza tăiată felii, roşiile, măslinele, anghinare şi amestecă pentru a se combina.
Pofta buna!
Paste fara gluten cu legume din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare, rucola. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella sau caş proaspăt 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare din conservă tăiate in două o mână bună […]
Diete: Dieta fara gluten (alimente permise)
Dieta fara gluten este regimul alimentar care trebuie urmat de persoanele diagnosticate cu boala celiaca sau de cele cu alergii la gluten. Boala celiaca este o conditie autoimuna caracterizata prin impiedicarea absorbtiei nutrientilor de catre intestinul subtire. Glutenul este o proteina care se gaseste in numeroase soiuri de cereale: gr