Paste gratinate cu carne tocata din: ceapa, ardei gras, praz, ulei, paste spirale, sare, carne tocata, usturoi, rosii decojite, bulion, supa, piper, mozzarella, cascaval, pesmet. Ingrediente: 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 1 fir praz 2 linguri ulei 350 g paste spirale sare 500 g carne tocata 1 catel de usturoi […]
Paste gratinate cu bacon
PrinteazaPaste gratinate cu bacon din: paste, bacon, branza, lapte, faina, unt, cascaval, sare, piper.
- o pungă paste
- 250 g bacon
- un tub brânză topită
- 200 ml lapte
- o lingură făină
- 25 g unt
- 50 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert şi se lasă să fiarbă conform indicaţiilor de pe pachet.
Se face sosul alb din lapte, făină şi unt. După ce a fiert 5 minute pe aragaz se adaugă brânza topită.
Pastele se amestecă imediat după fierbere cu sosul cu brânză.
Se pun într-un vas de cuptor, se adaugă baconul tăiat cubuleţe şi se presară caşcavalul ras.
Se lasă 15 minute la cuptor.
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste gratinate cu sos alb din: paste, broccoli, conopida, unt, faina, apa, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: o punga paste cateva buchetele broccoli cateva buchetele conopida pentru sos: 125 g unt 45 g faina 50 ml apa clocotita sare piper nucsoara Mod de preparare: In două vase cu apă şi un praf de sare se […]
Paste gratinate umplute cu spanac
Paste gratinate umplute cu spanac din: paste, sare, frunze de spanac, ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ricotta, ulei de masline, parmezan, piper, nucsoara, rosii decojite si oregano. Ingrediente: 500 g paste tip scoici mari sare 350 g frunze de spanac proaspete 1 ceapa 1 catel de usturoi 1-2 linguri ulei de masline 1 ou […]
Pofta buna!