Paste la cutor cu cas de oaie si usturoi verde

Printeaza

Paste la cutor cu cas de oaie si usturoi verde din: paste, caş, caşcaval ras,  bacon, ceapă verde, usturoi verde, ou, smantana, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Paste la cutor cu cas de oaie si usturoi verde

  • 500 g paste
  • 250 g caş
  • 200 g caşcaval ras
  • 150 g bacon
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 ou
  • 500 ml smântână
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert, iar când sunt gata le strecori şi le laşi deop_4ţte. Ceapa tocată o pui la călit cu baconul tăiat cubuleţe.

După ce se rumenesc puţin, adaugi usturoiul tocat. Razi caşul bine scurs şi caşcavalul şi le amesteci cun300 ml smântână.

Adaugi compoziţia de oaie peste baconul prăjit. Iei un vas termorezistent, îl ungi cu margarină şi pui jumătate din pastele fierte.

Torni peste paste jumătate din amestecul de caş, acoperi cu restul de paste şi torni peste ele amestecul de caş rămas.

Smântână rămasă o baţi cu oul şi torni amestecul peste ultimul strat. Pui va­sul in cuptorul preîncălzit, pentru 20 de minute.

Mai poţi adăuga rondele de cârnat afumat, iar dea­supra poţi pune câteva rondele de roşii cherry sau felii de roşii obişnuite.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.