Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii
PrinteazaPaste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii din: ceapa, paste, usturoi, carnati, pasta de rosii, busuioc, ulei de masline, sare.
Ingrediente:
- 1 ceapă albă
- paste proaspete
- 1 căţel de usturoi
- 2 cârnaţi subţiri lungi
- 1/2 cutie pastă de roşii
- busuioc congelat
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Ceapa o tai solzişori şi o pui la călit în puţin ulei de măsline, împreună cu usturoiul strivit.
Cârnaţii îi cureţi de pieliţa de deasupra, striveşti carnea cu o furculiţă şi o pui peste ceapa călită. Striveşti în continuare cu furculiţa, pentru a se sfărâma carnea, acoperi cu apă şi laşi să fiarbă.
Când apa a scăzut, pui pasta de roşii şi jumătate de pahar cu apă, condimentele şi busuiocul congelat.
Pastele le fierbi în apă clocotită cu sare, iar când sunt gata le pui peste sosul format.
Mai laşi câteva minute pe foc, după care poţi servi pastele.
Pofta buna!