Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Printeaza

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii din: ceapa, paste, usturoi, carnati, pasta de rosii, busuioc, ulei de masline, sare.

Ingrediente:

  • 1 ceapă albă
  • paste proaspete
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 cârnaţi subţiri lungi
  • 1/2 cutie pastă de roşii
  • busuioc congelat
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa o tai solzişori şi o pui la călit în puţin ulei de măsline, împreună cu usturoiul strivit.

Cârnaţii îi cureţi de pieliţa de deasupra, striveşti carnea cu o furculiţă şi o pui peste ceapa călită. Striveşti în continuare cu furculiţa, pentru a se sfărâma carnea, acoperi cu apă şi laşi să fiarbă.

Când apa a scăzut, pui pasta de roşii şi jumătate de pahar cu apă, condimentele şi busuiocul congelat.

Pastele le fierbi în apă clocotită cu sare, iar când sunt gata le pui peste sosul format.

Mai laşi câteva minute pe foc, după care poţi servi pastele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.